Informacion ne Shqip Pogradec - Yours to Discover
Pogradeci
Harta e Pogradecit
Kontakt
 

Permbajtja
POGRADECI BLOG
BARE

 


Guida e Pogradecit - Firma e Ndertimit "Hametaj shpk" - Pogradec Albania

Firma " Hametaj shpk " -Firma Hametaj Sh.P.K. eshte themeluar ne vitin 1996 ne qytetin e Pogradecit. Qe prej asaj kohe kjo Firme eshte e mirenjohur ne qytetin e Pogradecit dhe ne qytete te tjera , per cilesine e punimeve, sherbimin korrekt dhe arkitekturen bashkekohore.

Ndryshime ne perthithjen e Firmave: "Hametaj" shpk ne "Fideri" shpk

Adresa

HAMETAJ Sh.P.K
Rruga "10 Deshmoret e Pojskes "
Lagja1
Pogradec
Tel. +355 682062708
Email:

__________________________________________________

Sherbimet
Hametaj shpk, ju ofron

  • Apartamente te perfunduara ne qytetin e Pogradecit. Apartamentet ndodhen ne pozicionet me te preferuara per te gjithe. Buze Liqenit te Pogradecit, prane shetitores 1 Maji, me pamje clodhese mbi liqen.

PERFITONI NGA OFERTAT TONA !

Per me teper informacion na kontaktoni ne telefon ose na shkruani e-mail.

Klikoni per te pare pamje te tjera ... .

__________________________________________________

 

 

 


Pogradec.info ju ofron gjithe informacionin qe ju nevojitet. Informacion i plote nga qyteti i Pogradecit, biznesi ne pogradec, Firma Ndertimi, Construction firms, pogradec. Firma Hametaj shpk , shesim apartamente banimi te perfunduara me celesa ne dore.

Raiffeisen Bank Pogradec Albania
ProCredit Bank Pogradec Albania
Mobilje Italiane
 

pogradeci, liqeni i pogradecit, peshku i pogradecit, pogradecin, poradeci, pogradecaret, pogradeci, hotelet e pogradecit

All rights reserved Pogradec.info-2006